jonnaliina

Ajattele suuria, mutta nauti pienist�

Blogi

Blogi

view:  full / summary

Yst?v?np?iv? 2012

Posted on February 15, 2012 at 3:20 PM Comments comments (64)


Ystävyys on auringonsäde,

joka lämmittää pilvisenä päivänä.


Ystävänpäivä vaahtokarkkeja kuorrutettuna suklaalla ja sydännomparelleilla, nam. Valmistus oli yllättävän helppoa kun apuna oli oma sisko. Ohjetta kannattaa kysellä häneltä http://www.madebyansa.blogspot.com/ :)

 

 


Syksyinen synttärikakku

Posted on January 26, 2012 at 2:50 PM Comments comments (45)


 Tämä kakku valmistui syksyllä syntymäpäivilleni. Teimme sen yhdessä siskoni Annun kanssa. Pohjana on tavallinen unelmatorttu, joka päällystettiin marsipaanilla. Rouhe on toffeen makuisia nomparelleja ja lehdet marsipaania.


Mustikkamansikkapiirakoita, NAM!

Posted on January 17, 2012 at 3:15 PM Comments comments (45)


Onnistuu se näinkin. Kesällä tein mustikkamansikkapiirakoita muffinssi vuokiin. Kuva tli nyt vastaanjossain kansiossa :)

Joulukortit 2011

Posted on December 27, 2011 at 3:20 PM Comments comments (43)

Aina joulukorttien teko jää viime tippaa, vaikka kuinka lupailee "ensi vuonna teen ajoissa..." Niin tänäkin vuonna, nyt tosin hyvä tekosyy oli että kortit oli joka tapuksessa vietävä henkilökahtaisesti perille, koska sisältö ei olisi välttämäti kestänyt postin käsittelyä. No ei siis edes postin viimeiset postituspäivät määräilleet korttien aloitus ajankohtaa :) Kaikki ehtivät onneksi Jouluksi saajille.

Tein muutamia erilaisa kortteja. Ne joille kortti oli lähetettävä eivät valitettavasti saaneet Lumiukon kaakaosoppaa. Mutta niille joille kortti toimitettiin ovelle oli luvassa lämmin jouluyllätys. Idea löytyi netistä ja paperit tulivat Jenkeistä.

Halloween 2011

Posted on November 18, 2011 at 1:30 PM Comments comments (42)

Hallloween on intohimoni ja Halloween-juhlat vuoden kohokohta. Tässä muutamia kuvia tämän vuoden juhlista. Tällä kertaa keskityttiin tarjoiluun :)


Leijonanpentu

Posted on October 26, 2011 at 3:15 PM Comments comments (39)

Tein rstiäiskoristeen pienelle prinsessalle, joka syntyi leijona-horoskooppiin. Koristeeseen yhdisteltiin vauvanleluja ja terassi, joka liittyi synnytykseen ja sen haluttiin näkyvän myös koristeessa. Sillä koriste säilyy muistona vauvalle hänen kasvettuaan.


Kesän satoa

Posted on September 26, 2011 at 3:50 PM Comments comments (41)

Tässä kesällä tekemä tilaus, jotka on jäänyt päivittämättä.

Tämä meni 60-vuotislahjaksi. Koristeessa oli monta vihjettä sankarin harrastuksiin ja työhön liittyen. 


Markkinat

Posted on August 29, 2011 at 12:15 AM Comments comments (46)

Viime päivityksestä on luvattoman kauan :) Kesä ja muut työt ovat vieneet kaiken ajan ja päivitykset ovat jääneet tekemättä.

Jos nyt taas ehtisi päivittää useammin kun syksy on jo ovella. Viime lauantaina oltiin siskon (http://www.madebyansa.blogspot.com/) kanssa Raision Markkinoilla. tässä muutamia kuvia. Tavaraa jäi yli, joten jos kiinnostuit jostakin ota yhteyttä minuun (jonna.karoliina(a)netti.fi niin sovitaan jatkosta :)   

  


Kastekorti ja lahjapaketti

Posted on March 2, 2011 at 3:41 PM Comments comments (90)

Tein koristeeseen laatikon, jollaisen teen aina koristeen mukaan. Tein möys pirteän kortin, joka ei ollut niin perinteinen. Ainakin erottui muiden joukosta : )

  

       

    

Kummipoika num.3

Posted on March 2, 2011 at 3:26 PM Comments comments (38)

Helmikuun puolessa välissä oli kolmannen kummipoikani ristiäiset. Koristeeseen toivottiin myös kummipojan isosisko.


Isän synttärilahja

Posted on February 28, 2011 at 3:35 PM Comments comments (42)

Isäni täytti jo helmikuun alussa vuosia ja oli äidilleni kertonut haluavansa oman näköispatsaan kakun päälle. Sain muutaman työkuvan isästä ja niistä syntyi hämästyttävän saman näköinen massahahmo. Isä oli todela yllättynyt ja liikutunut lahjasta, joka tulihänelle täytenä yllätyksenä. Laitan myöhemmin kuvia kakusta.

    

Ystävänpäiväkortti ja vapaaliput

Posted on February 28, 2011 at 3:25 PM Comments comments (46)

Aika kuluu niin nopeasti, että taas kerran ystävänpäivä yllätti minut. Ehdin kuitenkin tehdä ystäville kortit ja tulostaa Taika-lehden netisivuilta löydetyt vapaaliput. Muokkasin hieman noita lippuja oman näköiseksi ja lisäsin pienet kuvat. Tein kortin kannen takapuolelle loven, jonne sain liput kätevästi pujotettua.


Joulukeksit osa 2 ja kortit osa 3

Posted on January 7, 2011 at 6:16 AM Comments comments (43)
Keksipurkkeja tuli väsättyä kahta eri tyylistä. Tässä perinteiset. Tietenkin korttit olivat samaan sarjaan. Näissä purkeissa oli marianne rakeita, kun taas värikkäissä oli smartieseja. Siis vähän kuin m&m, mutta nämä oli mini muotoja.

Joulukeksit ja kortit osa 2

Posted on December 27, 2010 at 3:53 PM Comments comments (50)

Tein joululahjaksi kavereille Joulukeksi -purkit. Purkissa on kaikki kuivat ainekset eli pitää lisätä kananmuna ja vähän rasvaa ja sitten paistaa uunissa. Samaan sarjaan oli myös kortti.

Joululeipomuksia

Posted on December 27, 2010 at 12:27 PM Comments comments (50)

  
Koristelin suklaapusuja ja tein pienen suklaakakun, jonka päälle tuli marsipaanista väännetty lumiukko. Vanhemmat kvivät Joulupäivänä kahvilla, niin oli pakko jotan tehdä :)

Rss_feed